You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Romana
RON
  • Coșul este gol!

Designer roman Maia Ratiu

Termeni și Condiții

Termeni

Site-ul www.maiaratiu.com reprezinta proprietatea societatii comerciale S.C. DESIGNERS SHOWROOM S.R.L. Și utilizarea acestuia se află sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor, de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile ce reglementează utilizarea acestui site web, precum și modalitatea de achiziționare a produselor.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Drepturi de autor (copyright)

Acest site este administrat de S.C. DESIGNERS SHOWROOM S.R.L. întregul conținut al paginii fiind protejat prin lege. Legea românească și internațională a drepturilor de autor este principala reglementare căruia îi sunt supuși următorii termeni.

Proprietarul drepturilor de autor este S.C. DESIGNERS SHOWROOM S.R.L. 

Nu aveți permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date) din diferite zone ale paginii în scopuri comerciale. Folosirea fără acordul proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislatiei în vigoare.

Politica de utilizare a siteului

Prin accesarea termenilor și utilizarea site-ului sau a oricarei pagini, va asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei. Simpla vizitare a paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții. Proprietarul nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina proprietarului.

Condiții de returnare

Puteți returna produsele conform legislației, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 10 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur în prealabil, doar în scris, pe adresa de email sau numărul de fax din pagina de contact. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru în cel mult 15 de zile de la data primirii returului.

*produsele aflate in reducere peste 50% nu se califica pentru RETUR

Trimiteti un mail cu subiectul RETUR pe maia.ratiu@yahoo.ro in care sa specificati ce anume vreti sa returnati si motivul returului, de altfel contul in care doriti sa se efectueze returul.

Important nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

Taxele de transport in caz de retur se suporta de catre client (si cele de trimitere si cele de retur) iar banii ramburs se primesc in contul specificat de client in maxim 15 zile.

Orice retur care nu respectă condițiile de mai sus va fi refuzat.

*atenție pe site sunt trecute dimensiunile pentru fiecare produs - dacă produsul nu vi se potrivește înseamnă că nu ați consultat tabelul de mărimi iar returul poate fi refuzat.

Toate produsele au termen de garanție 30 de zile pentru deficiențele de calitate prevăzute în hg 665/1995. Reclamațiile întemeiate vor fi rezolvate de către proprietar prin înlocuire, remediere sau restituirea contravalorii după caz, conform legi 449/2003.

Cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de către noi.

Confidențialitate

S.C. DESIGNERS SHOWROOM S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Pentru detalii, accesați politica de confidențialitate. S.C. DESIGNERS SHOWROOM S.R.L. nu încurajează spam-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Newsletter și alte informații

Abonarea la newsletter esta gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vina de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu închiriem, vindem sau înstrăinam sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege.

Dispute și conflicte

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale statului român. Orice conflict apărut între proprietar și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

S.C. DESIGNERS SHOWROOM S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil. Pentru a fi mereu la curent cu politica si termenii, cititi aceasta pagina periodic.