You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Romana
RON
  • Coșul este gol!

Maia Rațiu Designer Român

Politica de livrare

Livrare

Orice comandă plasată pe site este supusă confirmării de către vânzător

După confirmarea comenzii (se efectuează în momentul plasării pe site), aceasta va fi procesată şi expediată în cel mult 48 ore. Livrarea se face prin curier rapid, la adresa specificată de dvs. în cazul comenzii.

Costuri

Pentru livrarea în România, costurile de transport sunt de 25 LEI. Pentru a afla detalii, vizualizați grila de prețuri a curierului. Costul de transport se poate afla și în momentul plasării unei comenzi. Acesta va fi afișat separat, alături de costul produsului. DE ASEMENEA, el va fi afișat și pe factură. Pentru livrarea în străinătate trebuie să vă adaptați la condițiile și prețurile INTERNATIONALE. Pentru livrarea in strainatate folosim serviciile DHL (cost 15 euro pe colet în Europa și 25 euro pe colet în restul lumii).

Livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 1500 LEI in Romania si 600 euro în afara Romaniei.

Politica de Retur

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. - Art. 4, B Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. Clienţii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. ATENTIE. Produsele pot fi reprimite doar în aceeași stare în care au fost trimise și în ambalajul original.

Conform legislației în vigoare, produsele personalizate nu pot fi returnate de către cumpărător. Însă există posibilitatea ajustării acestora (de maxim 1 data), cu acordul cumpărătorului, acesta având obligația să achite transportul în vederea realizării acestor modificări. În cazul în care dimensiunile produsului nu coincid cu cele oferite de cumparator, transportul va fi achitat integral de către vânzător.

- In cazul plății prin intermediul Cardului BRD Finance, la returul produsului se va achita suma integrală, minus 6% - reprezentând comisionul BRD nereturnabil.

Notice: Undefined index: language in /home1/maiaratiu/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_storage_modification_catalog_view_theme_theme697_template_common_footer.tpl on line 53