You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Romana
RON
  • Coșul este gol!

Maia Rațiu Designer Român

Despre noi

Maia Ratiu este un designer de modă talentat care şi-a îmbunătăţit abilităţile la Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca absolvind in 2010 Facultatea de Design Vestimentar. A dobândit experienţă valoroasă prin intermediul stagiilor la Jolidon şi Prelude, înainte de a-şi lansa propriul brand de modă, cu acelaşi nume, în 2012. Brandul ei este cunoscut pentru designul sau modern, texturi curajoase şi motive unice, inspirate din rochiile greceşti. Colecţiile Maiei au fost apreciate atât pe plan intern, cât şi internaţional, fiind prezentate la evenimente prestigioase, precum Feeric Fashion Week din România şi Paris, cu Oxford Fashion Studio, precum şi în revista de modă Trends Prive din Paris.

Fiecare piesă din colecţia noastra este confecţionată cu cea mai mare atenţie şi atenţie la detalii. Rochiile sunt create din cele mai bune materiale naturale, cum ar fi mătasea, bumbacul şi viscoza, garantând astfel cele mai înalte standarde de calitate. Crearea fiecărei rochii este un efort de echipă, implicând cinci persoane pricepute care petrec aproximativ 48 de ore aducând fiecare piesă la viaţă. Procesul începe cu tăierea materialului, urmată de coaserea la masină şi asamblarea părţilor , montarea fermoarului şi, în final pliseul manual din mătase şi controlul de calitate.

Rezultatul acestui angajament şi al muncii de echipa rezulta rochii unice şi excepţionale care reflectă pasiunea Maiei pentru frumuseţe, creativitate şi calitate. Fiecare rochie este o operă de artă, care reflectă angajamentul ei de a oferi clienţilor ei cele mai bune experienţe de modă.


Nu sunt produse în această categorie.